XII.kerületi Önkormányzat Hegyvidék Sportegyesület
SZAKOSZTÁLYAINK
     
MEGKÉRDEZZÜK
Szeretnénk tudni, hogy mit sportolnál szívesen....
Válassz, melyik sportággal bővítsük a Hegyvidék SE kínálatát?

ASZTALITENISZ
AIKIDO
AEROBIK
JUDO
KÉZILABDA
KEMPO
YÓGA
Más küzdősporttal
Más labdajátékkal
Más extrémsporttal
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
FŐMENÜ
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Kosárlabda

Kosárlabda Szakosztály:

Szakosztályvezető:
Beák Sákány Rita
Tel: 20/989-95-85, beaksarkanyrita@gmail.com

 

A Tehetséges Fiatalok-Budapest NB I kosárlabda csapatának vezetősége utánpótlás bázis kialakításának lehetőségét látta a XII. kerületi általános és középiskolás diákok körében. Együttműködő partnerként megkeresték a Hegyvidék Sportegyesületet. A két egyesület között megállapodás született az utánpótlás bázis kialakítására.

A HSE Kosárlabda Szakosztályának vezetője Beák Sárkány Rita lett. 2013 szeptemberében a Tamási Áron Általános Iskola és Német Két Tannyelvű Nemzetiségi Gimnáziumban egy gyermek korcsoportú csapat kezdte meg a felkészülést a bajnokságra.

A legfiatalabb játékosokat Mehmdovics Merim szakvezetésével Varga Krisztina készíti fel az MKOSZ által szervezett gyermek bajnokságra.

A junior lányok, Bakó Emese és Szobi Dániel vezetésével a Pest Mgyei Bajnokságban versenyeznek.

Ipach Macell és Katon Róber a junior fiúk szakmai irányítását végzik. Ők szintn a Pest Mege Bajnokságban mutatják meg tudásukat.

A szakosztály fontosnak tartja játékos létszámának bővítését. Enne érdekben az elkövetkező időszakban a kerületi intézményekbe beutató órákat tatanak az NB I-es kosárlabdázók.

 

     

SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...