XII.kerületi Önkormányzat Hegyvidék Sportegyesület
SZAKOSZTÁLYAINK
     
MEGKÉRDEZZÜK
Szeretnénk tudni, hogy mit sportolnál szívesen....
Válassz, melyik sportággal bővítsük a Hegyvidék SE kínálatát?

ASZTALITENISZ
AIKIDO
AEROBIK
JUDO
KÉZILABDA
KEMPO
YÓGA
Más küzdősporttal
Más labdajátékkal
Más extrémsporttal
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
FŐMENÜ
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Kosárlabda

Kosárlabda Szakosztály:

Szakosztályvezető:
Beák Sárkány Rita
Tel: 20/989-95-85, beaksarkanyrita@gmail.com

 

A Tehetséges Fiatalok-Budapest NB I kosárlabda csapatának vezetősége utánpótlás bázis kialakításának lehetőségét látta a XII. kerületi általános és középiskolás diákok körében. Együttműködő partnerként megkeresték a Hegyvidék Sportegyesületet. A két egyesület között megállapodás született az utánpótlás bázis kialakítására.

A HSE Kosárlabda Szakosztályának vezetője Beák Sárkány Rita lett. 2013 szeptemberében a Tamási Áron Általános Iskola és Német Két Tannyelvű Nemzetiségi Gimnáziumban egy gyermek korcsoportú csapat kezdte meg a felkészülést a bajnokságra.

A legfiatalabb játékosokat Mehmdovics Merim szakvezetésével Varga Krisztina készíti fel az MKOSZ által szervezett gyermek bajnokságra.

A junior lányok, Bakó Emese és Szobi Dániel vezetésével a Pest Mgyei Bajnokságban versenyeznek.

Ipach Macell és Katon Róber a junior fiúk szakmai irányítását végzik. Ők szintn a Pest Mege Bajnokságban mutatják meg tudásukat.

A szakosztály fontosnak tartja játékos létszámának bővítését. Enne érdekben az elkövetkező időszakban a kerületi intézményekbe beutató órákat tatanak az NB I-es kosárlabdázók.

 

     

Új tartalom a Blogomon    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal