XII.kerületi Önkormányzat Hegyvidék Sportegyesület
SZAKOSZTÁLYAINK
     
MEGKÉRDEZZÜK
Szeretnénk tudni, hogy mit sportolnál szívesen....
Válassz, melyik sportággal bővítsük a Hegyvidék SE kínálatát?

ASZTALITENISZ
AIKIDO
AEROBIK
JUDO
KÉZILABDA
KEMPO
YÓGA
Más küzdősporttal
Más labdajátékkal
Más extrémsporttal
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
FŐMENÜ
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Kosárlabda

Kosárlabda Szakosztály:

Szakosztályvezető:
Beák Sárkány Rita
Tel: 20/989-95-85, beaksarkanyrita@gmail.com

 

A Tehetséges Fiatalok-Budapest NB I kosárlabda csapatának vezetősége utánpótlás bázis kialakításának lehetőségét látta a XII. kerületi általános és középiskolás diákok körében. Együttműködő partnerként megkeresték a Hegyvidék Sportegyesületet. A két egyesület között megállapodás született az utánpótlás bázis kialakítására.

A HSE Kosárlabda Szakosztályának vezetője Beák Sárkány Rita lett. 2013 szeptemberében a Tamási Áron Általános Iskola és Német Két Tannyelvű Nemzetiségi Gimnáziumban egy gyermek korcsoportú csapat kezdte meg a felkészülést a bajnokságra.

A legfiatalabb játékosokat Mehmdovics Merim szakvezetésével Varga Krisztina készíti fel az MKOSZ által szervezett gyermek bajnokságra.

A junior lányok, Bakó Emese és Szobi Dániel vezetésével a Pest Mgyei Bajnokságban versenyeznek.

Ipach Macell és Katon Róber a junior fiúk szakmai irányítását végzik. Ők szintn a Pest Mege Bajnokságban mutatják meg tudásukat.

A szakosztály fontosnak tartja játékos létszámának bővítését. Enne érdekben az elkövetkező időszakban a kerületi intézményekbe beutató órákat tatanak az NB I-es kosárlabdázók.

 

     

Blogom olvasóit keresi, gyere, Bosch múzeumi élmény is van - Linkinlady    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Vasárnapi Regény Kvíz, gyere és válaszolj ;) - Linkinlady    *****    Tiktok,Blog,Hobby - Linkinlady Gyere és olvass    *****    Blogom új olvasóit várja    *****    FPS, TPS, indie és story játékok! Nézõi játékok! Értékes nyeremények! Nézd a streamet és csatlakozz DC közösségemhez! :)    *****    Silver Lovaspark - Legyen neked is saját lovad! Gyere és csatlakozz a G-portál legújabb lóneveldéjéhez! :)    *****    rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu    *****    Xtina Hungary - Magyarország elsõ számú Christina Aguilera rajongói oldala. KATT!    *****    Blogom új olvasóit várja - Éjszakai Virág Minden ami hobby    *****    Születési horoszkóp, párkapcsolati elemzés, biotérkép, fogamzási és gyermek horoszkóp Február 28 ig. 50% kedvezménnyel!    *****    FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me