XII.kerületi Önkormányzat Hegyvidék Sportegyesület
SZAKOSZTÁLYAINK
     
MEGKÉRDEZZÜK
Szeretnénk tudni, hogy mit sportolnál szívesen....
Válassz, melyik sportággal bővítsük a Hegyvidék SE kínálatát?

ASZTALITENISZ
AIKIDO
AEROBIK
JUDO
KÉZILABDA
KEMPO
YÓGA
Más küzdősporttal
Más labdajátékkal
Más extrémsporttal
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
FŐMENÜ
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Karate

SHUHARI KARATE SZAKOSZTÁLY

Szakosztályvezető:
sensei Kápolnási Márton
+36 70 779 5577


Edzők:
sensei Parti János, sensei Szigethy András, sensei Cserneky Krisztián
sempai Kunos Zsuzsanna, sempai Travnik György, 
sempai Török Kristóf, sempai Beregszászi Balázs


 

A SHUHARI Karate Szakosztály széles korosztályban foglalkozik tömegsport jellegű karate oktatással. 1989 óta jelen vagyunk a budai kerületekben, székhelyünk és fő tömegbázisunk a XII.kerület szívében összpontosul. Első felnőtt klubunkat a Táncsics Mihály Gimnázium (mai Budai Középiskola) tornatermében nyitottuk. Büszkék vagyunk az óvodás és kisiskolás korosztály számára alkalmazott játékos oktatási módszerünkre, melyet két kiemelkedő budai iskolában a "mindennapi testnevelés" programján belül, a délelőtti tananyagba illesztve oktathatunk. A tömegsportban kiemelkedően teljesítő fiatalokat a Magyar Karate Szakszövetség "WKF" (World Karate Federation)  utánpótlás szabályrendszerében versenyeztetjük. A Hegyvidék SE Shuhari versenyzői, kiemelkedő eredményeik alapján, évek óta méltán tartoznak a magyar karate sport legjobbjai közé.

Szakosztályunk kínálatának különleges esszenciája, hogy a 2016. évben egy hazánkban dolgozó japán nemzetiségű vendégoktatótól, a megnyerő személyiségű Masao senseitől tanulhatját a karatét a teljesen kezdő érdeklődők is.
 

 
KÖZPONTI EDZŐTEREM:

Shuhari Dojo Japán Kulturális és Harcművészeti Központ 
XII. ker. Győri út 5-7.(a Kiss János alt. u sarkánál)


További Információ:
www.shuharidojo.hu

 
 
Hétfőn és Szerdán
16:00 - 17:30 (8-10 éveseknek)
17:30 - 19:00 (11-15 éveseknek)
19:15 - 20:15 (felnőtteknek, de már akár 16 évtől)***


*** ÚJDONSÁG! AKÁR KARÁCSONYI AJÁNDÉKNAK IS :)
2017. januárjától, 6 hetes, 12 alkalmas intenzív kurzusainkon ismerheted meg a karate és önvédelem alapjait.


Első tanfolyam: 2017. január 4. -től február 8.-ig tart

A tanfolyam díja 18.900 Ft helyett, most akciósan 15.900 Ft!
 


SHUHARI KARATE SZAKOSZTÁLY TOVÁBBI EDZÉSEI:

Kós Károly Általános Iskola
XII. ker. Városmajor u. 59. 
(7-14 éves gyereknek és fiataloknak)

Hétfő 17:15-18:15
Péntek 16:15-17:30

ELTE Gyakorló Általános és Középiskola
XII. ker., Kiss János altábornagy u. 44.
(7-16 éves gyereknek és fiataloknak)
Hétfő és Szerda: (egyeztetés alatt) 

Áldás utcai Általános Iskola
II. ker. Áldás u. 1.
Kedd és Csütörtök
16:00 - 17:00 kicsiknek (7-10 éves korig)
17:00 - 18:30 felsősöknek 
(11-15 éves korig)
18:30 - 20:00 nagyoknak, felnőtteknek (16 éves kórtól)

Szabó Magda Kéttannyelvű Általános Iskola
II. ker. Gábor Áron u. 47.
(7-12 éves gyereknek és fiataloknak)
Szerda 16:00 - 17:00
Péntek 15:00 - 16:00

 

 
Szlogenünk: "Küzdősportok könnyedén, kicsiknek és nagyoknak"
 
 
 
SHITO-RYU KARATE SZAKOSZTÁLY
Szakosztályvezető: sensei Kővári Péter

Vezető edző:
sensei Anti Zsuzsanna

 Mobil +36 30 947 1199

 

 
 
A Shito-ryu Karate Szakosztály lehetőséget kínál a japán karate harcművészet tradicionális értékeinek megismerésére és elsajátítására, a Japán Hayashi-Ha Shito-Ryu karate stílus oktatásán keresztül. A szakosztály kortól és nemtől függetlenül biztosítja az érdeklődők sportolási, illetve aktív kikapcsolódásának lehetőségét a XII. kerület központjában. A karate harcművészet mozgásanyagának átadása mellett, fontos számunkra, hogy a nálunk gyakorlatozó felnőttek és fiatalok, társaságot alkossanak, így edzőtáborokkal, rendezvényekkel, s egyéb csapatépítő programokkal törekszünk "budo" szellemiség átadására, s egy kedves, baráti hangulatú társasági élet ápolására.
 

SHITO-RYU KARATE SZAKOSZTÁLY EDZÉSEI:

Shuhari Dojo Japán Kulturális és Harcművészeti Központ 
XII. ker. Győri út 5-7.(a Kiss János alt. u sarkánál)

Információ az edzésekről:
06 70 / 779 55 77
Hétfőn és Szerdán
20:30 - 22:00 (FELNŐTTEKNEK és 16 éves kortól)


Péntekenként
17:30 - 19:00 (Haladók, Versenyzők)

 
 Kedden és Csütörtökön
16:00 - 17:00 (5-8 éveseknek)
 

 

 

 
     

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!