XII.kerületi Önkormányzat Hegyvidék Sportegyesület
SZAKOSZTÁLYAINK
     
MEGKÉRDEZZÜK
Szeretnénk tudni, hogy mit sportolnál szívesen....
Válassz, melyik sportággal bővítsük a Hegyvidék SE kínálatát?

ASZTALITENISZ
AIKIDO
AEROBIK
JUDO
KÉZILABDA
KEMPO
YÓGA
Más küzdősporttal
Más labdajátékkal
Más extrémsporttal
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
FŐMENÜ
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Karate

SHUHARI KARATE SZAKOSZTÁLY

Szakosztályvezető:
sensei Kápolnási Márton
+36 70 779 5577


Edzők:
sensei Parti János, sensei Szigethy András, sensei Cserneky Krisztián
sempai Kunos Zsuzsanna, sempai Travnik György

 


 

A SHUHARI Karate Szakosztály széles korosztályban foglalkozik tömegsport jellegű karate oktatással. 1989 óta jelen vagyunk a budai kerületekben, székhelyünk és fő tömegbázisunk a XII.kerület szívében összpontosul. Első felnőtt klubunkat a Táncsics Mihály Gimnázium (mai Budai Középiskola) tornatermében nyitottuk. Büszkék vagyunk az óvodás és kisiskolás korosztály számára alkalmazott játékos oktatási módszerünkre, melyet két kiemelkedő budai iskolában a "mindennapi testnevelés" programján belül, a délelőtti tananyagba illesztve oktathatunk. A tömegsportban kiemelkedően teljesítő fiatalokat a Magyar Karate Szakszövetség "WKF" (World Karate Federation)  utánpótlás szabályrendszerében versenyeztetjük. A Hegyvidék SE Shuhari versenyzői, kiemelkedő eredményeik alapján, évek óta méltán tartoznak a magyar karate sport legjobbjai közé.

Szakosztályunk kínálatának különleges esszenciája, hogy a 2016. évben egy hazánkban dolgozó japán nemzetiségű vendégoktatótól, a megnyerő személyiségű Masao senseitől tanulhatját a karatét a teljesen kezdő érdeklődők is.
 

 
KÖZPONTI EDZŐTEREM:

Shuhari Dojo Japán Kulturális és Harcművészeti Központ 
XII. ker. Győri út 5-7.(a Kiss János alt. u sarkánál)


További Információ:
www.shuharidojo.hu

 
 
Hétfőn és Szerdán
16:15 - 17:15 (8-10 éveseknek)
17:15 - 18:30 (11-15 éveseknek)
19:15 - 20:15 (felnőtteknek és 16 évtől)***


*** ÚJDONSÁG! ***
6 hetes, 12 alkalmas intenzív kurzusainkon ismerheted meg
a karate és önvédelem alapjait.


Első tanfolyam: 

A tanfolyam díja 19.900 Ft 
 


SHUHARI KARATE SZAKOSZTÁLY TOVÁBBI EDZÉSEI:

Kós Károly Általános Iskola
XII. ker. Városmajor u. 59. 
(7-14 éves gyereknek és fiataloknak)

Hétfő 17:15-18:15
Péntek 16:15-17:30

ELTE Gyakorló Általános és Középiskola
XII. ker., Kiss János altábornagy u. 44.
(7-16 éves gyereknek és fiataloknak)
Hétfő és Szerda: (egyeztetés alatt) 

Áldás utcai Általános Iskola
II. ker. Áldás u. 1.
Kedd és Csütörtök
16:00 - 17:00 kicsiknek (7-10 éves korig)
17:00 - 18:30 felsősöknek 
(11-15 éves korig)
18:30 - 20:00 nagyoknak, felnőtteknek (16 éves kórtól)

Szabó Magda Kéttannyelvű Általános Iskola
II. ker. Gábor Áron u. 47.
(7-12 éves gyereknek és fiataloknak)
Szerda 16:00 - 17:00
Péntek 15:00 - 16:00

 

 
Szlogenünk: "Küzdősportok könnyedén, kicsiknek és nagyoknak"
 
 
 
SHITO-RYU KARATE SZAKOSZTÁLY
Szakosztályvezető: sensei Kővári Péter

 

 

 
 
A Shito-ryu Karate Szakosztály lehetőséget kínál a japán karate harcművészet tradicionális értékeinek megismerésére és elsajátítására, a Japán Hayashi-Ha Shito-Ryu karate stílus oktatásán keresztül. A szakosztály kortól és nemtől függetlenül biztosítja az érdeklődők sportolási, illetve aktív kikapcsolódásának lehetőségét a XII. kerület központjában. A karate harcművészet mozgásanyagának átadása mellett, fontos számunkra, hogy a nálunk gyakorlatozó felnőttek és fiatalok, társaságot alkossanak, így edzőtáborokkal, rendezvényekkel, s egyéb csapatépítő programokkal törekszünk "budo" szellemiség átadására, s egy kedves, baráti hangulatú társasági élet ápolására.
 

SHITO-RYU KARATE SZAKOSZTÁLY EDZÉSEI:

Shuhari Dojo Japán Kulturális és Harcművészeti Központ 
XII. ker. Győri út 5-7.(a Kiss János alt. u sarkánál)

Információ az edzésekről:
06 70 / 779 55 77
Hétfőn és Szerdán
19:00 - 20:30 (FELNŐTTEKNEK és 16 éves kortól)


Péntekenként
17:30 - 19:00 (Haladók, Versenyzők)

 
 Kedden és Csütörtökön
16:00 - 17:00 ??????
 

 

 

 
     

Új tartalom a Blogomon    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal