XII.kerületi Önkormányzat Hegyvidék Sportegyesület
SZAKOSZTÁLYAINK
     
MEGKÉRDEZZÜK
Szeretnénk tudni, hogy mit sportolnál szívesen....
Válassz, melyik sportággal bővítsük a Hegyvidék SE kínálatát?

ASZTALITENISZ
AIKIDO
AEROBIK
JUDO
KÉZILABDA
KEMPO
YÓGA
Más küzdősporttal
Más labdajátékkal
Más extrémsporttal
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
FŐMENÜ
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Labdarúgó

Nagypályás Labdarúgó Szakosztály:

 

Szakoszályvezető:
Dénes András
Tel: 70/524-44-82, denes.andras@hegyvidekse.hu

 

Azon kevés szakosztály közé tartozik, amely a labdarúgás férfi és női szakágában is foglalkoztat és versenyeztet csapatokat. A mennyiségi illetve életkori megoszlásban vannak különbségek, mert amíg a fiúk kizárólag a Bozsik-programban indított csapatokban versenyeznek, addig a lányok az U19-től U13-ig lefedik a teljes vertikumot és a futsal szakágban is szerepeltetünk csapatot.

A fiú szakágban négy csapatunk (U13,U11,U9,U7) versenyez, mintegy 60 labdarúgót foglalkoztatva, a lányok között pedig nyolc csapatunk van (U19,U17, két U15, két U13, futsal U17 és futsal U15), több mint száz utánpótlás játkossal.

 

 

 

Kispályás Labdarúgó Szakosztály:

 

Szakosztályvezető:
Szakál László
30/541-18-05, laszlo.szakal@gmail.com

 

A szabdidő szakosztály nagy taglétszámának köszönhetően 4 csapattal versenyez a MOM Kupában, a Bajnokok Ligájába, az Első Magyar Műfüves Labdarúg Bajnokságban, a Katolikus Labdarúgó Bajnokság első osztályában és alkalmi tornákon. A téli MOM Kupát (64 csapat közül) a Hegyvidék SE egyik csapata nyerte, az Első Magyar Műfüves Bajnokság I. osztályában az első 6-ba kerülést eddig mindig sikerült elérni.

     

Új tartalom a Blogomon    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal