XII.kerületi Önkormányzat Hegyvidék Sportegyesület
SZAKOSZTÁLYAINK
     
MEGKÉRDEZZÜK
Szeretnénk tudni, hogy mit sportolnál szívesen....
Válassz, melyik sportággal bővítsük a Hegyvidék SE kínálatát?

ASZTALITENISZ
AIKIDO
AEROBIK
JUDO
KÉZILABDA
KEMPO
YÓGA
Más küzdősporttal
Más labdajátékkal
Más extrémsporttal
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
FŐMENÜ
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Labdarúgó

Nagypályás Labdarúgó Szakosztály:

 

Szakoszályvezető:
Dénes András
Tel: 70/524-44-82, denes.andras@hegyvidekse.hu

 

Azon kevés szakosztály közé tartozik, amely a labdarúgás férfi és női szakágában is foglalkoztat és versenyeztet csapatokat. A mennyiségi illetve életkori megoszlásban vannak különbségek, mert amíg a fiúk kizárólag a Bozsik-programban indított csapatokban versenyeznek, addig a lányok az U19-től U13-ig lefedik a teljes vertikumot és a futsal szakágban is szerepeltetünk csapatot.

A fiú szakágban négy csapatunk (U13,U11,U9,U7) versenyez, mintegy 60 labdarúgót foglalkoztatva, a lányok között pedig nyolc csapatunk van (U19,U17, két U15, két U13, futsal U17 és futsal U15), több mint száz utánpótlás játkossal.

 

 

 

Kispályás Labdarúgó Szakosztály:

 

Szakosztályvezető:
Szakál László
30/541-18-05, laszlo.szakal@gmail.com

 

A szabdidő szakosztály nagy taglétszámának köszönhetően 4 csapattal versenyez a MOM Kupában, a Bajnokok Ligájába, az Első Magyar Műfüves Labdarúg Bajnokságban, a Katolikus Labdarúgó Bajnokság első osztályában és alkalmi tornákon. A téli MOM Kupát (64 csapat közül) a Hegyvidék SE egyik csapata nyerte, az Első Magyar Műfüves Bajnokság I. osztályában az első 6-ba kerülést eddig mindig sikerült elérni.

     

SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...