XII.kerületi Önkormányzat Hegyvidék Sportegyesület
SZAKOSZTÁLYAINK
     
MEGKÉRDEZZÜK
Szeretnénk tudni, hogy mit sportolnál szívesen....
Válassz, melyik sportággal bővítsük a Hegyvidék SE kínálatát?

ASZTALITENISZ
AIKIDO
AEROBIK
JUDO
KÉZILABDA
KEMPO
YÓGA
Más küzdősporttal
Más labdajátékkal
Más extrémsporttal
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
FŐMENÜ
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Tánc

Tánc Szakosztály:

Szakosztályvezető:
Szőllösy Előd
tel: 70/390-57-13, elod@moderntanc.hu

A tánc szakosztály immár 8 éve foglakozik a kerületben a tánc oktatásával, melynek során sok száz gyermek és fiatal minőségi táncoktatását valósítottuk meg. 2013. szeptemberétől új helyszínekkel és időpontokkal és nem utolsó sorban új tanárokkal is bővültünk, alkalmazkodva ezzel is a kerületben élők igényeihez.

Szakosztályunk, tanfolyamai szervezése során mindig is szem előtt tartotta a magas minőséget, a színvonalas tudás átadása mellett a közösség építését, az egészséges életmódra, valamint a fellépéseken és versenyeken való részvétel révén az egészséges versenyszellemre nevelést. Nevelési elveink közé tartozik a ritmusérzék fejlesztése, a tartásjavítás, valamint az önbizalomra, magabiztosságra való nevelés.

Tanfolyamainkon a 6 évestől a 18 évesig mindenki megtalálhatja számítását, hiszen minden korosztály számára külön edzésprogrammal, eltérő nehézségű koreográfiákkal, valamint korosztályra szabott óratartással szolgálunk.

Edzőink csapatai az évek során több arany- ezüst és bronzérmet szerztek területi országos versenyeken.

Fellépéseinken folyamatosan képviseljük a kerületi táncéletet, valamint a versenyeken az elért kiemelkedő eredményeinkkel folyamatosan jó hírét visszük a kerületnek.

Új tanárokkal bővítettük tanfolyamainkat, köztük több országos bajnokkal és világbajnokkal. Köreinkben üdvözölhetjük többek között Horváth Zoltánt, aki a televíziós tehetségkutató műsorból is ismert Quantum XXL nevezetű formáció egyik frontembere, aki nem csak a televíziós szereplése miatt lett ismert, hanem évtizedes kemény és kitartó munkával már korábban is több egyéni és csapat világbajnoki cím tulajdonosa is lett, valamint az általa nevelt utánpótlás formációkból is többen országos és nemzetközi szintű kiemelkedő sikerrel rendelkeznek.

Tanáraink közé csatlakozott Fényes Mihály táncszakedző, országos bajnok és köreinkben üdvözölhetjük Balázs Mártát is, aki a Szivárvány Táncszínház vezetője is egyben.

A Hegyvidék SE Tánc Szakosztályának tanfolyami helyszínei:

MOM Sport - 1123 Bp, Csörsz u. 14-16
Kedden és csütörtökön 16:00-17:00 óráig, vezeti Horváth Zoltán

MOM Kulturális Központ - 1123 Bp, Csörsz u. 18
Kedden és csütörtökön 18:00-19:00 óráig, vezeti Fényes Mihály

     

Új tartalom a Blogomon    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal