XII.kerületi Önkormányzat Hegyvidék Sportegyesület
SZAKOSZTÁLYAINK
     
MEGKÉRDEZZÜK
Szeretnénk tudni, hogy mit sportolnál szívesen....
Válassz, melyik sportággal bővítsük a Hegyvidék SE kínálatát?

ASZTALITENISZ
AIKIDO
AEROBIK
JUDO
KÉZILABDA
KEMPO
YÓGA
Más küzdősporttal
Más labdajátékkal
Más extrémsporttal
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
FŐMENÜ
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Tánc

Tánc Szakosztály:

Szakosztályvezető:
Szőllösy Előd
tel: 70/390-57-13, elod@moderntanc.hu

A tánc szakosztály immár 8 éve foglakozik a kerületben a tánc oktatásával, melynek során sok száz gyermek és fiatal minőségi táncoktatását valósítottuk meg. 2013. szeptemberétől új helyszínekkel és időpontokkal és nem utolsó sorban új tanárokkal is bővültünk, alkalmazkodva ezzel is a kerületben élők igényeihez.

Szakosztályunk, tanfolyamai szervezése során mindig is szem előtt tartotta a magas minőséget, a színvonalas tudás átadása mellett a közösség építését, az egészséges életmódra, valamint a fellépéseken és versenyeken való részvétel révén az egészséges versenyszellemre nevelést. Nevelési elveink közé tartozik a ritmusérzék fejlesztése, a tartásjavítás, valamint az önbizalomra, magabiztosságra való nevelés.

Tanfolyamainkon a 6 évestől a 18 évesig mindenki megtalálhatja számítását, hiszen minden korosztály számára külön edzésprogrammal, eltérő nehézségű koreográfiákkal, valamint korosztályra szabott óratartással szolgálunk.

Edzőink csapatai az évek során több arany- ezüst és bronzérmet szerztek területi országos versenyeken.

Fellépéseinken folyamatosan képviseljük a kerületi táncéletet, valamint a versenyeken az elért kiemelkedő eredményeinkkel folyamatosan jó hírét visszük a kerületnek.

Új tanárokkal bővítettük tanfolyamainkat, köztük több országos bajnokkal és világbajnokkal. Köreinkben üdvözölhetjük többek között Horváth Zoltánt, aki a televíziós tehetségkutató műsorból is ismert Quantum XXL nevezetű formáció egyik frontembere, aki nem csak a televíziós szereplése miatt lett ismert, hanem évtizedes kemény és kitartó munkával már korábban is több egyéni és csapat világbajnoki cím tulajdonosa is lett, valamint az általa nevelt utánpótlás formációkból is többen országos és nemzetközi szintű kiemelkedő sikerrel rendelkeznek.

Tanáraink közé csatlakozott Fényes Mihály táncszakedző, országos bajnok és köreinkben üdvözölhetjük Balázs Mártát is, aki a Szivárvány Táncszínház vezetője is egyben.

A Hegyvidék SE Tánc Szakosztályának tanfolyami helyszínei:

MOM Sport - 1123 Bp, Csörsz u. 14-16
Kedden és csütörtökön 16:00-17:00 óráig, vezeti Horváth Zoltán

MOM Kulturális Központ - 1123 Bp, Csörsz u. 18
Kedden és csütörtökön 18:00-19:00 óráig, vezeti Fényes Mihály

     

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!