XII.kerületi Önkormányzat Hegyvidék Sportegyesület
SZAKOSZTÁLYAINK
     
MEGKÉRDEZZÜK
Szeretnénk tudni, hogy mit sportolnál szívesen....
Válassz, melyik sportággal bővítsük a Hegyvidék SE kínálatát?

ASZTALITENISZ
AIKIDO
AEROBIK
JUDO
KÉZILABDA
KEMPO
YÓGA
Más küzdősporttal
Más labdajátékkal
Más extrémsporttal
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
FŐMENÜ
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Tánc

Tánc Szakosztály:

Szakosztályvezető:
Szőllösy Előd
tel: 70/390-57-13, elod@moderntanc.hu

A tánc szakosztály immár 8 éve foglakozik a kerületben a tánc oktatásával, melynek során sok száz gyermek és fiatal minőségi táncoktatását valósítottuk meg. 2013. szeptemberétől új helyszínekkel és időpontokkal és nem utolsó sorban új tanárokkal is bővültünk, alkalmazkodva ezzel is a kerületben élők igényeihez.

Szakosztályunk, tanfolyamai szervezése során mindig is szem előtt tartotta a magas minőséget, a színvonalas tudás átadása mellett a közösség építését, az egészséges életmódra, valamint a fellépéseken és versenyeken való részvétel révén az egészséges versenyszellemre nevelést. Nevelési elveink közé tartozik a ritmusérzék fejlesztése, a tartásjavítás, valamint az önbizalomra, magabiztosságra való nevelés.

Tanfolyamainkon a 6 évestől a 18 évesig mindenki megtalálhatja számítását, hiszen minden korosztály számára külön edzésprogrammal, eltérő nehézségű koreográfiákkal, valamint korosztályra szabott óratartással szolgálunk.

Edzőink csapatai az évek során több arany- ezüst és bronzérmet szerztek területi országos versenyeken.

Fellépéseinken folyamatosan képviseljük a kerületi táncéletet, valamint a versenyeken az elért kiemelkedő eredményeinkkel folyamatosan jó hírét visszük a kerületnek.

Új tanárokkal bővítettük tanfolyamainkat, köztük több országos bajnokkal és világbajnokkal. Köreinkben üdvözölhetjük többek között Horváth Zoltánt, aki a televíziós tehetségkutató műsorból is ismert Quantum XXL nevezetű formáció egyik frontembere, aki nem csak a televíziós szereplése miatt lett ismert, hanem évtizedes kemény és kitartó munkával már korábban is több egyéni és csapat világbajnoki cím tulajdonosa is lett, valamint az általa nevelt utánpótlás formációkból is többen országos és nemzetközi szintű kiemelkedő sikerrel rendelkeznek.

Tanáraink közé csatlakozott Fényes Mihály táncszakedző, országos bajnok és köreinkben üdvözölhetjük Balázs Mártát is, aki a Szivárvány Táncszínház vezetője is egyben.

A Hegyvidék SE Tánc Szakosztályának tanfolyami helyszínei:

MOM Sport - 1123 Bp, Csörsz u. 14-16
Kedden és csütörtökön 16:00-17:00 óráig, vezeti Horváth Zoltán

MOM Kulturális Központ - 1123 Bp, Csörsz u. 18
Kedden és csütörtökön 18:00-19:00 óráig, vezeti Fényes Mihály

     

SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...