XII.kerületi Önkormányzat Hegyvidék Sportegyesület
SZAKOSZTÁLYAINK
     
MEGKÉRDEZZÜK
Szeretnénk tudni, hogy mit sportolnál szívesen....
Válassz, melyik sportággal bővítsük a Hegyvidék SE kínálatát?

ASZTALITENISZ
AIKIDO
AEROBIK
JUDO
KÉZILABDA
KEMPO
YÓGA
Más küzdősporttal
Más labdajátékkal
Más extrémsporttal
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
FŐMENÜ
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Tájfutó


Tájfutó Szakosztály:

 

Szakosztályvezető:
Borosznoki László
Tel: 20/924-48-59, bobci@hotmail.com

Edző:
Kisvölcsey Ákos
Tel: 20/532-03-81

 

1987-ben 10-12 fiatal versenyzővel megalakult a kerületünkben akkor már működő MOM SE-ben a tájfutó szakosztály mivel a gyerekek nagy része kerületi volt és könnyebb volt itt edzeniük, mint Kőbányán. A Szakosztály vezetését Borosznoki Lászlóra bízták, az edző Deseő László volt. Őt Kopanyecz Attil követte, illetve Kisvölcsey Ákos, aki jelenleg is az edző.

Alapvető feladatunknak tartottuk és tartjuk a sportág népszerűsítését, az utánpótlás nevelését és a minőségi sport támogatását Budapest legzöldebb kerületében.

A tájfutás az egyik legegészségesebb sport, jó levegőn, természetes körülmények között mindenki a saját tudása és képessége alapján teljesíthet. Itt nincs bíró, pontozó, csak a saját teljesítményünk határozza meg eredményeinket.

A tájfutás 8-100 évig mindenkinek ajánlott, itt nehezen lehet kiöregedni. 1999-ben Budapest XII. kerület önkormányzata létrehozta a Hegyvidék SE-t melynek Borosznoki László alapító tagja volt.

Jelenleg 62 sportolója van a szakosztálynak, elsősorban az utánpótlás-nevelésre fókuszálnak. A tagok fele utánpótlás korú versenyző. A minőségi képzést tartjuk szem előtt, ennek is köszönhető, hogy az elmúl tíz évben versenyzőink több mint 50 országos bajnoki aranyérmet nyertek, az országos szakosztályi pontversenyben rendszeresen az első hatban végzünk és néhány éve az egyik legeredményesebb budapesti szakosztály a HSE szakosztálya.

Versenyzőink közül Zsebeházy István kétszer lett ifjúsági Európa-bajnok, Tas Katalin, Őry Eszter, Mets Márton és Györgyi Ambró Gergely pedig több Európa-bajnoki érmet is begyűjtött.  

     

SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...