XII.kerületi Önkormányzat Hegyvidék Sportegyesület
SZAKOSZTÁLYAINK
     
MEGKÉRDEZZÜK
Szeretnénk tudni, hogy mit sportolnál szívesen....
Válassz, melyik sportággal bővítsük a Hegyvidék SE kínálatát?

ASZTALITENISZ
AIKIDO
AEROBIK
JUDO
KÉZILABDA
KEMPO
YÓGA
Más küzdősporttal
Más labdajátékkal
Más extrémsporttal
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
FŐMENÜ
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Tájfutó


Tájfutó Szakosztály:

 

Szakosztályvezető:
Borosznoki László
Tel: 20/924-48-59, bobci@hotmail.com

Edző:
Kisvölcsey Ákos
Tel: 20/532-03-81

 

1987-ben 10-12 fiatal versenyzővel megalakult a kerületünkben akkor már működő MOM SE-ben a tájfutó szakosztály mivel a gyerekek nagy része kerületi volt és könnyebb volt itt edzeniük, mint Kőbányán. A Szakosztály vezetését Borosznoki Lászlóra bízták, az edző Deseő László volt. Őt Kopanyecz Attil követte, illetve Kisvölcsey Ákos, aki jelenleg is az edző.

Alapvető feladatunknak tartottuk és tartjuk a sportág népszerűsítését, az utánpótlás nevelését és a minőségi sport támogatását Budapest legzöldebb kerületében.

A tájfutás az egyik legegészségesebb sport, jó levegőn, természetes körülmények között mindenki a saját tudása és képessége alapján teljesíthet. Itt nincs bíró, pontozó, csak a saját teljesítményünk határozza meg eredményeinket.

A tájfutás 8-100 évig mindenkinek ajánlott, itt nehezen lehet kiöregedni. 1999-ben Budapest XII. kerület önkormányzata létrehozta a Hegyvidék SE-t melynek Borosznoki László alapító tagja volt.

Jelenleg 62 sportolója van a szakosztálynak, elsősorban az utánpótlás-nevelésre fókuszálnak. A tagok fele utánpótlás korú versenyző. A minőségi képzést tartjuk szem előtt, ennek is köszönhető, hogy az elmúl tíz évben versenyzőink több mint 50 országos bajnoki aranyérmet nyertek, az országos szakosztályi pontversenyben rendszeresen az első hatban végzünk és néhány éve az egyik legeredményesebb budapesti szakosztály a HSE szakosztálya.

Versenyzőink közül Zsebeházy István kétszer lett ifjúsági Európa-bajnok, Tas Katalin, Őry Eszter, Mets Márton és Györgyi Ambró Gergely pedig több Európa-bajnoki érmet is begyűjtött.  

     

Új tartalom a Blogomon    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal