XII.kerületi Önkormányzat Hegyvidék Sportegyesület
SZAKOSZTÁLYAINK
     
MEGKÉRDEZZÜK
Szeretnénk tudni, hogy mit sportolnál szívesen....
Válassz, melyik sportággal bővítsük a Hegyvidék SE kínálatát?

ASZTALITENISZ
AIKIDO
AEROBIK
JUDO
KÉZILABDA
KEMPO
YÓGA
Más küzdősporttal
Más labdajátékkal
Más extrémsporttal
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
FŐMENÜ
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Tájfutó


Tájfutó Szakosztály:

 

Szakosztályvezető:
Borosznoki László
Tel: 20/924-48-59, bobci@hotmail.com

Edző:
Kisvölcsey Ákos
Tel: 20/532-03-81

 

1987-ben 10-12 fiatal versenyzővel megalakult a kerületünkben akkor már működő MOM SE-ben a tájfutó szakosztály mivel a gyerekek nagy része kerületi volt és könnyebb volt itt edzeniük, mint Kőbányán. A Szakosztály vezetését Borosznoki Lászlóra bízták, az edző Deseő László volt. Őt Kopanyecz Attil követte, illetve Kisvölcsey Ákos, aki jelenleg is az edző.

Alapvető feladatunknak tartottuk és tartjuk a sportág népszerűsítését, az utánpótlás nevelését és a minőségi sport támogatását Budapest legzöldebb kerületében.

A tájfutás az egyik legegészségesebb sport, jó levegőn, természetes körülmények között mindenki a saját tudása és képessége alapján teljesíthet. Itt nincs bíró, pontozó, csak a saját teljesítményünk határozza meg eredményeinket.

A tájfutás 8-100 évig mindenkinek ajánlott, itt nehezen lehet kiöregedni. 1999-ben Budapest XII. kerület önkormányzata létrehozta a Hegyvidék SE-t melynek Borosznoki László alapító tagja volt.

Jelenleg 62 sportolója van a szakosztálynak, elsősorban az utánpótlás-nevelésre fókuszálnak. A tagok fele utánpótlás korú versenyző. A minőségi képzést tartjuk szem előtt, ennek is köszönhető, hogy az elmúl tíz évben versenyzőink több mint 50 országos bajnoki aranyérmet nyertek, az országos szakosztályi pontversenyben rendszeresen az első hatban végzünk és néhány éve az egyik legeredményesebb budapesti szakosztály a HSE szakosztálya.

Versenyzőink közül Zsebeházy István kétszer lett ifjúsági Európa-bajnok, Tas Katalin, Őry Eszter, Mets Márton és Györgyi Ambró Gergely pedig több Európa-bajnoki érmet is begyűjtött.  

     

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!